Wessel van Lunzen

Fysiotherapeut

Wessel is algemeen fysiotherapeut en heeft als specialiteit MSU-echografie, vooral gericht op de schouder. Vier dagen in de week (behalve woensdag) is hij te vinden op de locaties Zandweerd en Stadspoort.

Het zijn vooral de huiselijke sfeer bij Fysiodé en de gezelligheid met patiënten die zijn baan zo plezierig maken. Wessel: “Bovendien is het fijn om omringd te zijn door een groot team met veel deskundigheid in alle specialisaties binnen de fysiotherapie. Dat maakt mede dat ik mijn kennis en kunde steeds kan verbeteren. Heel waardevol.”

In de toekomst wil hij zich verder verdiepen in de diagnostiek van verschillende aandoeningen en dan nog iets specifieker als het gaat om de schouder.

Als het gaat om behandelingen zou er een groter besef moeten zijn dat fysiotherapeuten de klachten niet oplossen, maar dat zij de juiste voorwaarden scheppen zodat het lichaam de klachten zelf oplost, vindt Wessel.

Buiten zijn werk volleybalt hij en zet hij graag een lekkere maaltijd op tafel. Je kunt hem dan ook wakker maken voor een goed bord pasta en een lekker glas wijn. Wessels advies om gezond te kunnen blijven bewegen: “Geniet van alles, maar niet te veel van hetzelfde”.

BIG nummer: 19926024204

Mijn specialisaties
  • Fysiotherapeut
  • COPD
  • MSU Echografist
Kom in contact

Voor specifieke vragen over één van mijn specialisaties kunt u direct een e-mail sturen.

lunzenvan.w@fysiode.nl 0570633964